
Lunch hos oss i vår restaurang (och tips på andra restauranger i Sverige)

Vi tänkte att vi skulle ta och beskriva hur lunchen faktiskt tar form i vår restaurang. Det är ju nämligen varje vecka, alltså under femtiotvå veckor som vi byter tre rätter på menyn. Det figurerar som ni kanske är medvetna mellan veckans vegetariska, veckans fisk och veckans kött. Processen går till så att vår köksmästare, Richard Moll och André Elmberg, vår F&B Manager, tillsammans med köket går igenom rätterna till punkt och pricka. Ris och ros delas ut på de olika delarna som i slutändan gör rätten, och saker justeras efter vad teamet har för feedback (Eller om André har ätit något i Grekland som bara måste vara på menyn nu). Vad som också spelar in är givetvis säsongen, vad är gott just nu, om det är säsong för lax kommer vi kunna servera en riktigt bra lax, och så vidare.
Vår lunchtradition på Avalon går år tillbaka och vi vet hur vi tar hand om våra gäster under de timmar som man tillåts krypa ur sina kontor och arbetsplatser för att ha en liten helig timme. God service är att få er att känna er riktigt välkomna, något vi hoppas ni känner er hos oss, för vi känner oss välkomna i ert sällskap under de timmar vi har lunch.
Om alternativen som vi roterar inte passar just denna vecka, slår vi som vanligt också ett slag för en av Göteborgs bästa räkmackor och resten av vår à la carte meny. Är ni nyfikna på mer tips på grymma lunchställen i Sverige, kan ni ta en titt på Stureplansgruppens lunchguide nedan.
Glad spis!
LÄS GUIDEN