AVALONS TAKTERRASS STÅR REDO IGEN

Här på Hotel Avalon är vi stolta att meddela att våra renoveringar av takterrassen äntligen är fullbordade och vi är redo att välkomna er till vår nya takterrass. Vi har noggrant övervägt varje aspekt av uppgraderingarna för att försäkra att vår terrass möter förväntningarna.
Den största förändringen är installationen av ett nytt golv, utformat för att både vara estetiskt tilltalande och hållbart, vilket kompletteras av den elegant uppdaterade pool-mosaiken som ger en lyxig känsla till hela takvåningen. Med tanke på Göteborgs stundvisa labila klimat har vi även installerat ett nytt vindskydd, vilket gör att våra gäster kan njuta av terrassen oavsett väder.

Vi har också försett terrassen med nya utemöbler, valda för att ge maximal komfort och stil, vilket skapar en perfekt miljö för både avkoppling och sociala tillställningar. Dessa uppgraderingar är en del av vårt åtagande att leverera exceptionella upplevelser, och vi ser detta som starten på en ny och spännande era för Avalon.

Vi ser fram emot att dela denna förnyade plats med er, och vi är övertygade om att det kommer att bli en plats för många minnesvärda stunder. Avalons takterrass ligger nu som en av stadens oaser, redo att ge våra gäster en unik upplevelse av avkoppling och lyx mitt i stadens hjärta. Vi välkomnar er att boka rum och besöka takterrassen och den nya poolen snarast.

Vår cocktailbar är också känd för sin expertis på drinkar som även de kan tas in på takterrassen. Missa inte att testa deras signaturdrink “Purple Rain”. Denna eleganta drink blandar skickligt gin med Lillet Blanc, vilket lägger en frisk och blommig grund. Till detta tillkommer violett likör och blåbärssirap, som ger en söt och fruktig djuphet. Avslutningsvis avrundas smakprofilen med en touch av Pastis, vars anissmak subtilt lyfter fram de florala tonerna från blåbären

Läs mer
X

BOKA RUM

Här kan du kvickt välja vilka datum ni ämnar att bo hos oss och efter att gjort era val presenteras ni med de rummen som är tillgängliga de datumen. Varmt välkomna.
Check In
Check Out
GÄSTER
1
Vänligen fyll i fälten ovan.