JOBB

Bli en del av Avalon-familjen - Där Excellens Möter Gästfrihet!

På Avalon Hotel skapar vi inte bara utrymmen vi formar upplevelser. Om du brinner för gästfrihet, är engagerad i excellens och trivs i en dynamisk miljö, inbjuder vi dig att vara en del av vårt team.

Varför välja Avalon?

Innovativ arbetsmiljö: Gå med i ett team som värdesätter kreativitet och innovation. På Avalon främjar vi en miljö där dina idéer och bidrag erkänns och firas.

Exceptionell service: Vi är stolta över att leverera exceptionell service till våra gäster. Om du har en genuin passion för att få människor att känna sig välkomna och uppskattade kommer du att trivas hos oss.

Team-samarbete: Avalon är mer än en arbetsplats det är en gemenskap. Vi tror på samarbetets styrka, där varje teammedlem spelar en avgörande roll i vår gemensamma framgång.

Karriärtillväxt: Vi är engagerade i tillväxten och utvecklingen av våra teammedlemmar. Oavsett om du börjar din karriär eller söker nya utmaningar erbjuder Avalon möjligheter till avancemang.

Aktuella Öppna Positioner

  • Kock
  • Frukostpersonal
  • Linecooks
  • Breakfast-staff

Hur du ansöker

Om du är redo att påbörja en resa där dina färdigheter och passion sammanfaller med ett underbart team kan du skicka din ansökan till info@avalonhotel.se.

För förfrågningar eller mer information, ring oss på +46 (0)31 751 02 00.

Bli en del av Avalon Hotel – där varje dag är en möjlighet att skapa oförglömliga upplevelser.

X

BOKA RUM

Här kan du kvickt välja vilka datum ni ämnar att bo hos oss och efter att gjort era val presenteras ni med de rummen som är tillgängliga de datumen. Varmt välkomna.
Check In
Check Out
GÄSTER
1
Vänligen fyll i fälten ovan.