Jul & Nyår på Avalon

Här har vi på hotellet samlat en sida för att beröra allt som påverkar din jul och ditt nyår. Vår stad Göteborg har under juletider alltid mycket att erbjuda, och så även vårt hotell. Alternativa julbordsplaner, staycation över julen hos oss, nyårspaket. Fira julen och nyåret i Göteborg och hos oss på Avalon i år.

Julmiddagen sans julbord

I november kan det ibland bli så att julborden bara radar upp sig framför en. Då passar en middag på Avalon perfekt då vi faktiskt inte serverar klassiskt svenskt julbord i år. Julens influenser kommer givetvis ta sig in på menyn, men som vanligt är det en modern tappning med råvaror i säsong som är fokus. Vår restaurang kommer erbjuda en härlig fest till middag, då vi byter ut våra lunchrätter varje vecka är vårt kök väl vant med att välja passande rätter till tillfällen.

Om ni är ett större sällskap så har vi plats för er med och har dessutom en chambre séparée i vårt vinrum om ni vill sitta avsides. Boka julmiddagen nedan, ett perfekt alternativ för att kunna träffa de närmsta och viktigaste mellan alla släkt- och jobbträffar.

BOKA BORD

Nyårspaketet

Tänk er att klockorna från Göteborgs domkyrka klämtar 12 gånger, ni står tryggt på ett tak, invirad i en jacka med ett glas champagne i handen och ett leende på läpparna. Den 31:a december erbjuder vi än en gång vårt nyårspaket där ni kan fira nyår och bo över på Avalon. Paketet inkluderar en femrätters nyårssupé, dubbelrum och tolvslag på vår ikoniska takterrass.

Städa undan nyårsplanerna redan nu och njut av ett nyår där hög service, konst, design och riktigt god mat står som grund till att ert nyår ska bli riktigt bra. Vår restaurang och cocktailbar står öppen och Avalon står centralt i Göteborg för att ni ska ha nära till shopping, nattliv och allt som staden har att erbjuda. Förvänta er en kväll att minnas!

Nyårspaketet från 2950 SEK per person

  • Övernattning med del i dubbelrum
  • Femrätters nyårssupé i vår restaurang
  • Varsitt glas champagne vid tolvslaget
  • Fyrverkerier och tolvslagsfirande på takterrassen
  • Sen utcheckning till klockan 14:00

Paketet bokas via telefon eller genom att mejla oss på info@avalonhotel.se

KONTAKTA OSS

Fira julen på Avalon – Upplev magin på Liseberg

Julen på Avalon Hotel innebär mer än bara ett bekvämt och stilfullt boende – det är en portal till Göteborgs mest magiska vinterupplevelse: Lisebergs julmarknad. På bara några minuters avstånd kan du kliva in i en värld fylld av tusentals gnistrande ljus, snötäckta träd och traditionella marknadsstånd som sprider doften av nybakat och glögg.

Lisebergs jul är den perfekta destinationen för hela familjen, med åkattraktioner, isbanor och ett sagolikt vinterlandskap som fångar julens äkta stämning. Efter en dag i julens förtrollade värld kan du återvända till Avalon för en varm och rogivande kväll, med vår trevliga interiör och en middag inspirerad av säsongens smaker.

Hos oss på Avalon får du det bästa av två världar: en unik och modern hotellupplevelse i hjärtat av Göteborg, och den klassiska julstämningen som bara Liseberg kan erbjuda.

TILL LISEBERG

Visit till Feskekörka

Julen på Avalon Hotel ger dig chansen att kombinera en elegant och avslappnad vistelse med en smakresa till Göteborgs mest ikoniska matdestination: Feskekörka. Den berömda fiskmarknaden, som ligger en kort promenad från hotellet, är en upplevelse för alla sinnen. Här hittar du de finaste råvarorna från Västerhavet – perfekt för att njuta av stadens rika matkultur.

Besök Feskekörka och inspireras av de färska skaldjuren och fiskrätterna, precis som våra kockar gör på Avalon. Efter en dag fylld av nya smakupplevelser kan du återvända till Avalon för att koppla av i en av våra designade rum eller njuta av en middag i vår restaurang, där havets delikatesser står i centrum.

TILL FESKEKÖRKA

Avaloncation Deluxe - Din staycation i Göteborg

Ibland vill man komma bort men utan att ta sig för långt. Till jul och nyår kan ni göra just detta hos oss med vårt erbjudande Avaloncation Deluxe. Vårt Avaloncationpaket passar utmärkt för dig som vill njuta av ett lyxigt boende och utsökt middag. Paketet inkluderar övernattning i ett av våra härliga Deluxerum för två personer, en välkomstdrink (cava eller alkoholfritt) till middagen, en välsmakande trerättersmeny, bestående av säsongens noga utvalda råvaror. Menyn är speciellt komponerad av vår kökschef för att göra er kväll hos oss till något extra. Så njut i jul och unna er något alldeles särskilt!

BOKA ERBJUDANDE

Julhjärtat vid Lejontrappen – Ett strålande inslag i Göteborgs vinterskrud

Det lysande hjärtat vid Lejontrappen i Brunnsparken är en kär vintertradition som återigen sprider värme och julkänsla i stadens pulsåder. Från november och ända fram till Alla hjärtans dag i februari förgyller det hjärtformade ljuset Göteborgs centrala knutpunkt, vilket skapar en stämningsfull atmosfär för både besökare och göteborgare. Bo hos oss på Avalon och upplev denna magiska vy, bara ett stenkast från vårt hotell, som sätter en gnistrande prägel på din vintervistelse.

X

BOKA RUM

Här kan du kvickt välja vilka datum ni ämnar att bo hos oss och efter att gjort era val presenteras ni med de rummen som är tillgängliga de datumen. Varmt välkomna.
Check In
Check Out
GÄSTER
1
Vänligen fyll i fälten ovan.