STAY, MEET & EAT

STAY, MEET & EAT

Om du söker en plats för att ha ert företags nästa konferens, som bedrivs smidigt, professionellt och effektivt, är vårt hotell en plats där ni kan fokusera helhjärtat på business. På Avalon Hotel erbjuder vi en komplett konferensupplevelse som kombinerar bekvämt boende, moderna konferenslokaler och enastående matupplevelser. Hos oss får du inte bara en plats för möten, utan en helhetslösning som gör din konferens i Göteborg smidig, inspirerande och minnesvärd.

Vare sig det gäller kick-off, årsplanering eller team dag så är våra två konferenslokaler är fullt utrustade med allt som behövs för en lyckad konferens. Rummen kan användas som ett stort rum eller två små. Med modern teknik och bekväma utrymmen anpassade efter dina behov, kan du vara säker på att dina möten flyter på utan avbrott. Avalon är också perfekt i det avseende att konferensdeltagarna kan bo på samma ställe som konferensen är, vilket underlättar all logistik.

Efter en produktiv dag i mötesrummet väntar vårt bekväma och designinspirerade boende på dig. Våra rum är utformade med både stil och funktion i åtanke, vilket ger dig och dina deltagare en plats att koppla av och ladda upp inför nästa dag. Vi förstår att en lyckad konferens inte bara handlar om möten, utan även om en god natts sömn och en harmonisk miljö att vila i.
När det kommer till mat och dryck är Avalon en upplevelse i sig, och kan förgylla er planeringsdag. Vår restaurang serverar noggrant tillagade rätter med fokus på lokala och säsongsbetonade ingredienser. Vi erbjuder allt från frukostbuffé till affärsluncher och exklusiva middagar, perfekt för att avsluta dagen med stil. Dessutom är vår cocktailbar den perfekta platsen för att nätverka och avsluta dagen i en avkopplande atmosfär.

Vår erfarna och trevliga personal finns till hands för att säkerställa att varje detalj i din konferens blir precis som du önskar. Med ett öga för service och en passion för att skapa unika upplevelser, gör vi allt för att din vistelse på Avalon ska bli så smidig och trevlig som möjligt.
Hos Avalon Hotel får du allt du behöver för en framgångsrik konferens under ett och samma tak.

Välkommen att uppleva hur enkelt det kan vara att konferera med oss – Stay, Meet & Eat på Avalon!

Vi erbjuder

  • Boende på vårt hotell.
  • Två konferenslokaler som ni kan kombinera användandet av under er vistelse.
  • Vår expertis och hjälp med planering av er konferens.
  • Ett brett och läckert frukostutbud.
  • Lunch och middag i vår restaurang.
  • Erfaren och välrecenserad personal
  • God service från incheckning till utcheckning
  • Lämpar sig bäst för allt ifrån 6 till 20 personer.
BOKA HÄR
X

BOKA RUM

Här kan du kvickt välja vilka datum ni ämnar att bo hos oss och efter att gjort era val presenteras ni med de rummen som är tillgängliga de datumen. Varmt välkomna.
Check In
Check Out
GÄSTER
1
Vänligen fyll i fälten ovan.