Boka restaurang
AVALON HOTEL Kungstorget 9 . 411 17 Göteborg . 031 751 02 00 . info@avalonhotel.se
AVALON RESTAURANG & BAR 031 751 02 36 . resto@avalonhotel.se
PÅ SAMMA SIDA, MED OLIKA ROLLER

PÅ SAMMA SIDA, MED OLIKA ROLLER

Vårt sätt att vara här på Avalon bygger på ett perspektivbyte. När vi funderade ut hur hotellet skulle fungera tog vi vår utgångspunkt i hur vi själva ville ha det som gäster. Vi vet att var och en vill bli sedd, på sitt sätt. Vi vet att uppskattningen ökar när hotellet har gott om god personal. Att chansen att bli tagen på allvar ökar när fler finns där. Även om de inte gör eller säger något. För att det är det som krävs just där och då.

Avalon är utformat för att fylla din verklighet med mening. Mening som ger dig upplevelser och som skapar minnen. För när du rest härifrån vill vi fortfarande vara nära. I dina drömmar om bortavaro.

Vi är praktiker, inga teoretiker. Även om allt prat här ovan kanske antyder motsatsen, så är handlingen – och det betyder ibland att inte handla alls – det allra viktigaste för oss. Service är inget spel. Du ska inte behöva förlora en av dina viktigaste dagar för att någon annan har en dålig. Tvärtom, även en grå morgon kan bli en knallblå dag med lite hjälp.

Det är aldrig bra så.

Självklart har vi bra priser på väldesignade rum med sköna sängar och vacker utsikt. Självklart har vi bekväma bord, samtalsvänliga stolar och stämningsskapande mat. Till det kommer vårt unika läge. Och vårt intresse, engagemang och vilja att skänka mening. Och även om vi ofta pratar om ”vi”, ”vårt” och ”här på Avalon” så betyder det inte att vi vill skapa distans eller göra skillnad på människor. Som vi ser det är alla på samma sida – gästerna och personalen.