Boka restaurang
AVALON HOTEL Kungstorget 9 . 411 17 Göteborg . 031 751 02 00 . info@avalonhotel.se
AVALON RESTAURANG & BAR 031 751 02 36 . resto@avalonhotel.se
ETT VÄLDESIGNAT HOTELL

ETT VÄLDESIGNAT HOTELL

Hotellet med sina 101 rum och 202 bäddar är fundamentet i vårt erbjudande. Här finns mycket av det som skapar upplevelsen av Avalon. Arkitekturen och adressen präglar atmosfären i hög grad. Vi är ett feng shui-certifierat hotell där inredning, ljus, doft och ljud spelar stor roll. Att god mat och dryck är en del av en bra hotellverklighet ser vi som en självklarhet. Hotellet har eget garage.

Avalon kan erbjuda hotellrum i sex olika kategorier – Penthouse Svit, Svit, Deluxe, Superior, Business och Moderate. Alla av skiftande storlek och karaktär. Dessutom har vi mötesrum och andra ytor som fungerar bra för större grupper.

24 rum har eget minispa och tre rum ett eget minigym. Alla rum håller samma höga kvalitet, det är storleken på rummen som avgör vilken av våra sex rumskategorier rummet tillhör.

Under den vackra ytan finns det som verkligen skapar mening. Den bästa servicen är den som inte syns, som inte märks och som man aldrig behöver fråga efter. Det handlar om förberedelser och improvisation i samklang. Om att lyssna och se. Imorgon börjar idag.

Vad önskar du av din hotellvistelse? Egentligen? Kanske en speciell frukt på rummet eller att en tidning alltid finns undanlagd för dig. Allt för ett skönt borta-boende. Diskutera gärna önskemål och valmöjligheterna med oss som jobbar i receptionen!

Ta en titt på Avalon Art Collection genom att klicka här (PDF).