Boka restaurang
AVALON HOTEL Kungstorget 9 . 411 17 Göteborg . 031 751 02 00 . info@avalonhotel.se
AVALON RESTAURANG & BAR 031 751 02 36 . resto@avalonhotel.se
DET BÄSTA VI HAR SYNS OFTAST INTE

DET BÄSTA VI HAR SYNS OFTAST INTE

Få åker bort för att bo på hotell. Ofta reser man till en stad för att träffa någon eller för att man vill göra något speciellt som händer just där. Ändå spelar bortaboendet en avgörande roll. Där börjar dagarna och där slutar de.

Avalons roll är att göra hela vistelsen minnesvärd. Hotellet, med sitt läge och 101 rum med 202 bäddar, är själva fundamentet för vår verksamhet och våra gästers besök. Arkitekturen och adressen påverkar atmosfären i hög grad. Det centrala lägets möjligheter och inredningens komfort färgar av sig. Det är lätt att både göra ingenting och vad du vill. Från sjätte våningen och uppåt ingår himlen i priset. En utpräglad stadskänsla blir en storslagen naturupplevelse. Som hotellgäst har du tillgång till vår terrass mellan kl. 12.00-18.00 under perioden maj- september (med reservation för när terrassen är abonnerad).

24 rum har eget open bath och tre rum ett eget minigym. Alla rum håller samma höga kvalitet, det är storleken på rummen avgör vilken av våra sex rumskategorier rummet tillhör. Under den vackra ytan finns det som verkligen skapar mening. Den bästa servicen är den som inte syns, som inte märks. Som man aldrig behöver fråga efter. Det handlar om förberedelser och improvisation i samklang. Om att lyssna och se. Imorgon börjar idag.

Klicka på en av miniatyrerna ovan till höger om du vill se bilder från hotellet. Fler bilder hittar du under respektive rumstyp.