Boka restaurang
AVALON HOTEL Kungstorget 9 . 411 17 Göteborg . 031 751 02 00 . info@avalonhotel.se
AVALON RESTAURANG & BAR 031 751 02 36 . resto@avalonhotel.se
AVALONS LUNCH

AVALONS LUNCH

Avalons lunchmeny 14 - 18 april, 2014
Serveras mellan 11:30-14:30, fredagar till 16:00. Smör och bröd ingår. 145 kr. Take Awaymeny (PDF).

MÅNDAG
Biff Lindström med saltinlagd gurka, potatisstomp och rödvinsky

TISDAG
Avalons fiskgryta med smörslungade vårprimörer och färskpotatis

ONSDAG
Grillad oxbringa med rostade rotfrukter, pepparrotskräm och persiljebuljong

TORSDAG
Pocherad långarygg med brynt smör, bacon och potatispuré

FREDAG
Påsklunchmeny (PDF).

AVALON LUNCH 295 KR
Råbiff på Avalons vis med klassiska tillbehör

Smörstekt torskrygg med aquavitsås, sparris, löjrom och dillslungad färskpotatis

Avalons crème brulé, smaksatt med citrongräs, serveras med dagens sorbet

VECKANS FÖRRÄTTER
Råbiff på Avalons vis med klassiska tillbehör 95 kr
Löjrom med klassiska tillbehör 185kr

HUVUDRÄTTER
Smörstekt torskrygg med aquavitsås, sparris, löjrom och dillslungad färskpotatis 195kr
Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple samt parmesan 189 kr
Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 189 kr
Avalons löjromstoppade räkmacka 215 kr

VEGETARISK
Risotto med jordärtskocka, örtsallad och parmesan 175 kr

DESSERTER
Avalons crème brulé, smaksatt med citrongräs, serveras med dagens sorbet 95 kr
Avalons glass eller sorbet, 1 kula 45 kr
Avalons chokladtryffel 35 kr
Lunchkaffe samt Avalons chokladtryffel 60 kr

För mer information, kontakta gärna restaurangen på telefon: 031 751 02 36 eller via mail.