Boka restaurang
AVALON HOTEL Kungstorget 9 . 411 17 Göteborg . 031 751 02 00 . info@avalonhotel.se
AVALON RESTAURANG & BAR 031 751 02 36 . resto@avalonhotel.se
AVALONS LUNCH

AVALONS LUNCH

Avalons lunchmeny 21 - 25 april, 2014
Serveras mellan 11:30-14:30, fredagar till 16:00. Smör och bröd ingår. 145 kr. Take Awaymeny (PDF).

MÅNDAG
Annandag Påsk Lunchstängt. Öppnar klockan 17:00

TISDAG
Grillad högrev med ratatouille, balsamicoreduktion och risoni

ONSDAG
Bakad laxrygg med citron- och dillkräm, färskpotatis samt primörer

TORSDAG
Havets wallenbergare med grönsaksris, pak choi och citrongrässås

FREDAG
Avalons biff Rydberg med bakad äggula, senapskräm och konfiterad lök

AVALON LUNCH 295 KR
Jordärtskockssoppa med halstrad pilgrimsmussla

Grillad entrecôte med tryffelpuré, marsalasky, sparris och tomatsallad på Vikentomater

Avalons crème brulé, smaksatt med citrongräs, serveras med dagens sorbet

VECKANS FÖRRÄTTER
Jordärtskockssoppa med halstrad pilgrimsmussla 95 kr
Löjrom med klassiska tillbehör 185kr

HUVUDRÄTTER
Grillad entrecôte med tryffelpuré, marsalasky, sparris och tomatsallad 195kr
Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple samt parmesan 189 kr
Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 189 kr
Avalons löjromstoppade räkmacka 215 kr

VEGETARISK
Cannelloni med puylinser, tomat och gruyère 175 kr

DESSERTER
Avalons crème brulé, smaksatt med citrongräs, serveras med dagens sorbet 95 kr
Avalons glass eller sorbet, 1 kula 45 kr
Avalons chokladtryffel 35 kr
Lunchkaffe samt Avalons chokladtryffel 60 kr

För mer information, kontakta gärna restaurangen på telefon: 031 751 02 36 eller via mail.